U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden terug te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd nadat wij het product hebben ontvangen.  De kosten voor retour van u thuis naar Lanksco zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en onbeschadigde verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Retour adres:

Industriestraat 5b,

6827BD, Arnhem.

Zo kunt u een product retourneren:

1: Verpak het te retourneren product degelijk met genoeg verpakkingsmateriaal, zodat het product niet tijdens het vervoer beschadigd raakt.

2: Vul het formulier voor herroeping in, mail het ingevulde formulier naar klantenservice@lanksco.com of print het formulier voor herroeping uit en stop deze in de verpakking bij het te retourneren product.

3: Breng het pakket naar een afgifte punt van de gekozen vervoerder. Bij het afgiftepunt ontvangt u een verzendbewijs, bewaar deze goed.

4: Als wij het geretourneerde artikel goed hebben ontvangen en hebben gecontroleerd zullen wij binnen 7 dagen het aankoopbedrag terugstorten naar uw rekening. 

 

 

Zie hieronder het formulier voor herroeping: